Pagina's

zaterdag 23 november 2013

Ewijkenaren missen postloket en OV laadpaal


Veel Ewijkenaren missen in hun dorp een laadpunt voor de ov-chipkaart en een postloket. Dit is gebleken uit een onderzoek van SP Beuningen. Aan het onderzoek deden 189 inwoners mee die de enquĂȘte van de SP invulden. 

82 procent gaf aan dat er een laadpunt voor de ov-chipkaart moet komen en 94 procent van de ondervraagden willen een postloket terug in hun dorp . Voorheen bracht een groot deel van de ondervraagden (95 procent) zijn pakket naar de Spar en voor het opladen van de ov-chipkaart moet men nu naar Beuningen. 

Over het openbaar vervoer zijn de Ewijkenaren meer positief 47 procent van de ondervraagden geeft aan tevreden te zijn. De mensen die niet tevreden zijn gaven als reden aan dat de halte te ver weg ligt om ernaar toe te lopen of te fietsen. 

De SP Beuningen heeft het onderzoek gehouden na enkele signalen vanuit Ewijk met betrekking tot ontbreken van een postloket en een OV laadpaal. Reden voor de SP om een onderzoek te starten door de bewoners op te zoeken en te vragen naar hun mening. De SP heeft 550 vragenlijsten uitgedeeld en daarvan is 34 procent ingevuld terug gekomen dat zijn 189 mensen die de lijst hebben ingevuld. 

De vragen en uw antwoorden zijn verwerkt in een rapport dat U kunt lezen en downloaden via de SP site www.beuningen.sp.nl Ook zal de SP de uitkomst van het onderzoek verder toelichten op maandag 9 december om 19:30 uur in zaal de Ouwe Deeg in Ewijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten